Konsultoiva projektipäällikkö/Terveydenhuollon analytiikka

Terveysteknologia on tällä hetkellä yksi eniten kasvavista toimialoista Suomessa ja globaalisti. Julkisen terveydenhuollon organisaatiot käyvät samaan aikaan läpi suuria muutoksia kovien kustannuspaineiden alaisina. Toiminnan pitää muuttua yhä tehokkaammaksi asiakas- ja potilasmäärien lisääntyessä. Myös terveydenhuollon vaikuttavuus tulee entistä tärkeämmäksi mitattavaksi osa-alueeksi. Tämä luo kasvavaa kysyntää terveydenhuollon analytiikan suuntaan.

Prodacapo Finland on toiminut Suomen terveydenhuollon parissa vuodesta 1987 kehittäen yhteistyössä terveydenhuollon asiakkaiden kanssa edistyksellisiä analytiikan työkaluja esim. talouden ja toiminnan yhdistävään suunnitteluun ja seurantaan. Tällä alueella olemme Suomen markkinajohtaja.

Prodacapo Finland Oy on osa hollantilaista LOGEX -konsernia, joka on yksi Euroopan merkittävämpiä toimijoita terveydenhuollon analytiikan alueella. Toimimme yhdeksässä maassa ja yhteensä meitä on yli 300. Haemme nyt asiantuntevaan ja dynaamiseen joukkoomme konsultatiivista projektipäällikköä. Toivomme sinulta analyyttistä ajattelua ja kykyä osata kommunikoida tekniset ratkaisut selkokielellä sisäisesti ja asiakkaille. Julkinen ja erityisesti terveydenhuollon sektori on sinulle mahdollisesti tuttua.

Projektipäällikkönä työskentelet mm. alueellisten suorituskyvyn ja palveluverkoston hallinnan tietojärjestelmäratkaisujen ratkaisuasiantuntijana asiakasrajapinnassa ja tuotekehitystiimimme tukena. Olet osa tiimiä, joka toimii aktiivisessa vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa. Tunnet omat asiakkaasi ja tunnistat uudet mahdollisuudet hyödyntää tuotteitamme ja proaktiivisesti tuot nämä heidän tietoisuuteen.

Tehtäviisi ja vastuualueeseesi kuuluu:

 • Projektipäällikön tehtävät mm. käyttöönottoprojekteissa
 • Palvelupäällikön tehtävät nimetyissä asiakkuuksissa
 • Ratkaisuasiantuntijana toimiminen projekteissa ja palveluissa sekä tuotekehityksen kanssa yhteistyössä (määrittelyt yms.)

Arvostamme seuraavia ominaisuuksia:

 • Vahvuuksiisi kuuluvat ratkaisukeskeinen ja järjestelmällinen työskentelytapa
 • Sinulla on omatoiminen ja joustava ote työhön
 • Sinulla on soveltuva korkeakoulu -/ammattikorkeakoulututkinto tai olet opintojesi loppusuoralla
 • Omaat valmiuksia työskennellä tietokantojen kanssa

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuksia kehittyä urallasi terveydenhuollon analytiikan asiantuntijaksi
 • Roolin, jossa voit kehittää eteenpäin palveluitamme ja tietojärjestelmätuotteitamme
 • Moniammatillisen ja kansainvälisen työyhteisön
 • Työyhteisön jossa on hyvä ilmapiiri ja tekemisen meininki
 • Vakituisen työpaikan hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Leppävaarassa

Kiinnostuitko? Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen careers@prodacapo.com, laita viestin otsikoksi Projektipäällikkö.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelujohtaja Outi Louhia (puh. +358 44 726 1099, outi.louhia(a)prodacapo.com). Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.